Meet the teacher

 

Meet the teacher! Stel al jouw vragen over werken in het christelijk-reformatorisch onderwijs en kom te weten hoe het echt is om leerkracht te zijn.

Hoe werkt het?

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten met wie je graag in gesprekt wilt. We koppelen je vervolgens aan een juf, meester, docent of directeur! Hij of zij neemt contact met je op om een online gesprek in te plannen. 

Als je het formulier ingevuld, geef je aan akkoord te zijn met ons Privacy Statement en ben je je ervan bewust dat je in contact wordt gebracht met het christelijk-reformatorisch onderwijs.

Veelgestelde vragen

 

Wanneer wordt het gesprek gepland?

We brengen je in contact met een leerkracht. Vervolgens plannen jullie samen een moment dat voor jullie uitkomt. Houd er rekening mee dat leerkrachten overdag niet veel tijd hebben in verband met het lesgeven. Hierdoor kan het goed zijn dat je in de avond een gesprek hebt. 

Welke tool wordt gebruik voor de online meeting?

Iedere school werkt met verschillende systemen voor online vergaderingen. Daarom krijg je via de aan jou gekoppelde leerkracht te horen met welke tool je gaat bellen . Dit kan zijn via Google Meet, Microsoft Teams of bijvoorbeeld Zoom. Je kunt er uiteraard voor kiezen om je camera niet aan te zetten!

Moet ik mij voorbereiden?

Nee. Het natuurlijk wel goed zijn om voor jezelf alvast vragen op een rijtje te hebben die je graag wilt stellen.

Wat als ik nog geen idee heb in welke sector ik wil werken?

We kunnen ons voorstellen dat je hier nog niet uit bent. Wil je in gesprek met leerkrachten uit verschillende sectoren? Laat dit dan weten in het opmerkingenveld. Meer informatie het basisonderwijs en voorgezet onderwijs vind je op onze website. Ook kun je ervaringsverhalen lezen van verschillende leerkrachten. 

Wat verstaan jullie onder christelijk-reformatorisch onderwijs? 

En dan ben je leraar zet zich in om meer mensen enthousiast te maken voor het christelijk-reformatorisch onderwijs. Dit onderwijs heeft een sterke, eigen identiteit en ziet het als zijn opdracht om op grond van de Bijbel en de daarop gefundeerde Drie Formulieren van Enigheid bij te dragen aan de opvoeding van leerlingen en aan hun vorming tot zelfstandige persoonlijkheden die hun burgerschap verstaan. Zij ontvangen de Bijbel voor heilig en canoniek en geloven zonder enige twijfel alles wat daarin begrepen is.

Herken je je in identiteit van deze scholen? Meld je dan aan voor Meet the teacher! 

Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een mail via info@endanbenjeleraar.nl.