Meekijken in de klas

Werken in het onderwijs: iets voor jou? Kom te weten hoe het is om leerkracht te zijn en ga in gesprek met een juf, meester, docent of directeur!

22 t/m 26 november

Christelijk-reformatorische scholen

Wij werken samen met christelijk-reformatorische scholen in Nederland. Op de kaart zie je welke scholen dit zijn.

  • Basisonderwijs
  • Voortgezet onderwijs

Je bent een (dag)deel van harte welkom op de school van je keuze. Je wordt welkom geheten op de school en krijgt een toelichting over werken in het onderwijs. Je krijgt tijd om een les voor te bereiden en dan is het zover: jouw uurtje voor de klas! 

Naderhand kun je met leraren en andere geïnteresseerden napraten over je ervaring. Je ontvangt daarna van ons een mail met meer informatie over studieroutes. 

Ja zeker! Je maakt zelf een keuze of je graag in het basisonderwijs of in het voortgezet onderwijs een ‘Uurtje voor de klas’ wilt staan. De school van jouw keuze koppelt vervolgens aan een klas. Heb je echt specifieke wensen ten aanzien van je keuze? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier. We doen ons uiterste best om rekening te houden met jouw wensen.

Staat er geen school tussen bij jou in de omgeving? Stuur ons dan een e-mail. Wij nemen dan contact op met de school om te kijken of een individuele afspraak mogelijk is.

Ja, dat kan je doen door je een keer extra via het inschrijfformulier in te schrijven. Let wel goed op de datums: je kunt op 1 dag namelijk maar op 1 school tegelijk meelopen. Succes! 

Als je nog op de middelbare school zit, kun je voor ‘Uurtje voor de klas’ vrij krijgen. Je kunt hiervoor gebruik maken van je LOB-uren. Overleg hiervoor met je decaan.

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.