Uurtje
voor de klas

Werken in het onderwijs: iets voor jou? In februari openenden honderd christelijk-reformatorisch scholen een week lang hun deuren.

Op een school naar keuze kon je ervaren hoe het is om les te geven. Volg ons op social media zodat je op de hoogte bent bij een volgende editie.

3 tot 7 februari 2020

Deelnemende scholen

Op de kaart zie je op welke scholen je welkom bent. Je kunt je helaas niet meer inschrijven. Toch nog een uurtje voor de klas? Stuur ons een mail: info@endanbenjeleraar.nl.

 

  • Basisonderwijs
  • Voortgezet onderwijs

In de eerste week van februari ben je een dagdeel (ochtend of middag) welkom op de school van je keuze.

Je wordt welkom geheten op de school en krijgt een toelichting over werken in het onderwijs. Daarna kun jij een uurtje voor de klas staan. Afhankelijk van de situatie kun je in meerdere klassen kijken, bijvoorbeeld onderbouw en bovenbouw! 

Naderhand kun je met leraren en andere geïnteresseerden napraten over je ervaring. Voor lunch, koffie en dergelijke wordt gezorgd.

Zeker! Je mag zelf kiezen of je meeloopt in het basisonderwijs of in het voortgezet onderwijs. In principe koppelt de school die jij hebt gekozen je vervolgens aan een klas. Heb je echt specifieke wensen? Dan kun je dit altijd toevoegen bij de opmerkingen van je inschrijving. We doen vervolgens ons uiterste best om dit te realiseren.

Ja, dat kan je doen door je een keer extra via het inschrijfformulier in te schrijven. Let wel goed op de datums: je kunt op 1 dag namelijk maar op 1 school tegelijk meelopen. Succes!

Als je nog op de middelbare school zit, kun je voor ‘Uurtje voor de klas’ vrij krijgen. Je kunt hiervoor gebruik maken van je LOB-uren. Overleg hiervoor met je decaan.

Inschrijven

Je kunt je helaas niet meer inschrijven. Toch nog een uurtje voor de klas? Stuur ons een mail: info@endanbenjeleraar.nl.