Uurtje
voor de klas

Kom jij bij ons een uurtje voor de klas? We nodigen je uit om te ervaren hoe het is om les te geven op een van de christelijk-reformatorische scholen. Durf jij het aan?

Wil je niet wachten tot voorjaar 2025? Vul het contactformulier in en sta een Uurtje voor de klas!

 Voorjaar 2025

Christelijk-reformatorische scholen

Wij werken samen met christelijk-reformatorische scholen in Nederland. Op de kaart zie je welke scholen dit zijn. Kies een school bij jou in de buurt en meld je aan!

  • Basisonderwijs
  • Voortgezet onderwijs

Je bent een (dag)deel van harte welkom op de school van je keuze. Je wordt welkom geheten op de school en krijgt een toelichting over werken in het onderwijs. Je krijgt tijd om een les voor te bereiden en dan is het zover: jouw uurtje voor de klas! 

Naderhand kun je met leraren en andere geïnteresseerden napraten over je ervaring. Je ontvangt daarna van ons een mail met meer informatie over studieroutes. 

Ja zeker! Je maakt zelf een keuze of je graag in het basisonderwijs of in het voortgezet onderwijs een ‘Uurtje voor de klas’ wilt staan. De school van jouw keuze koppelt vervolgens aan een klas. Heb je echt specifieke wensen ten aanzien van je keuze? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier. We doen ons uiterste best om rekening te houden met jouw wensen.

Staat er geen school tussen bij jou in de omgeving? Stuur ons dan een e-mail. Wij nemen dan contact op met de school om te kijken of een individuele afspraak mogelijk is.

Ja, dat kan je doen door je een keer extra via het inschrijfformulier in te schrijven. Let wel goed op de datums: je kunt op 1 dag namelijk maar op 1 school tegelijk meelopen. Succes! 

Als je nog op de middelbare school zit, kun je voor ‘Uurtje voor de klas’ vrij krijgen. Je kunt hiervoor gebruik maken van je LOB-uren. Overleg hiervoor met je decaan.

Wil je een uurtje voor de klas? Stuur ons een bericht!